BLOGG

Instagram Stories

Hvordan ble Instagram Stories så populært? Jeg og sikkert veldig mange andre er i hvert fall veldig glad for at denne funksjonen eksisterer. Alt som ser bra ut fortjener en egen Instagram Story. Meg i et nøtteskall må kanskje være når jeg sitter og duller med nettopp dette. Prøver meg frem med ulike fonter, tegner de fineste kryssedullene og setter på stickers. Så mye arbeid i noe som i utgangspunktet bare er tilgjengelig i et døgn. Tenkte jeg skulle dele noen av mine mesterverk som jeg har vært ekstra fornøyd med og lagret på telefonen.

På Instagram heter jeg han9_ og blir veldig glad for flere følgere!

They’re so normcore

Har du enda ikke fått med deg podcasten Normcore som jeg gjør sammen med Silje og Beate? Da burde gjøre det synes jeg! Du kan finne den i din podcast-app og på Studentradioen i Bergen sine nettsider. Jeg kan gjøre det svært enkelt for deg, alle episodene kan du finne om du bare trykker på denne linken.

Vi har sendetid hver fredag fra 15 til 16 om du vil høre oss på nettradio eller FM om du befinner deg i Bergensområdet!

Sjekk gjerne ut Instagram og Facebookside mens du er i gang 😉

IMG_2631IMG_2625

Foto: Michelle Daae / @micchii

Den grå kåpen

Den grå kåpen min fra Zara sammen med noe på leppene tror jeg har blitt min signatur denne vinteren. Jeg kom over denne kåpen på salg helt tilfeldig og fant ut at den måtte jeg ha! Med et skjerf rundt halsen er jeg good to go. Kåpen er 50% ull noe som gjør at jeg holder meg varm. 20 år gamle meg har endelig lært at vinter ikke bare trenger å være dunjakke, det kan også være fine kåper dersom man kler seg riktig. Med ull på meg innerst, kan jeg nesten bruke hva som helst! Ull er gull!

IMG_2596

Foto: Michelle Daae / @micchii

Hjemme på mini-vinteferie

Ingen forelesning i dag resulterte i at jeg kunne ta meg en mini-vinterferie. Jeg har reist hjem til Stavanger for helgen. Det er alltid godt å komme hjem og bare senke skuldrene. Mine favorittaktiviteter når jeg er hjemme er å møte familie og venner kombinert med god mat, også må jeg alltid en liten tur til byen og på café.

God helg ♥

IMG_2337IMG_2336IMG_2338

Foto: Michelle Daae / @micchii

Mine mål for våren

Nå som et nytt semester er godt i gang tenkte jeg at jeg ville lage en ny post med noen mål jeg har lyst til å sette meg. Jeg elsker å utfordre meg selv, både med stort og smått.

Utforske nye oppskrifter
Jeg blir fort veldig lei av å spise det samme til middag uke etter uke. Som regel går det i de samme middagsrettene, med noe variasjon inni mellom. Vil bruke litt mer tid på å finne nye oppskrifter og  kanskje noen nye favoritter.

Bli mer aktiv på Instagram
Jeg poster ikke like ofte på Instagram som jeg gjorde før, men har veldig lyst til å begynne med det igjen. Synes det er så gøy. Følg meg gjerne her!

balloons

Gjøre den beste instatsen med Normcore
Å lage radio er utfordrene, gøy og veldig lærerikt! Jeg hadde ikke trodd at dette var noe jeg kom til å ville lære mer om. Men her sitter jeg, så gira på å få til gode samtaler, bra innhold og et produkt jeg kan være stolt av sammen med Silje og Beate!

Finne en ny deltidsjobb
Jeg sluttet i min forrige jobb og det merkes godt på kontoen! Med det månedlige stipendet tar jeg meg ikke råd til mer enn det nødvendige. Et ufrivillig shoppestopp pågår dermed i disse dager. Håper lykken snart er med meg!

large

Bruke kameraet oftere
I det siste har jeg blitt veldig sløv når det kommer til å bruke kameraet. MEN! Snart er det vår og med det følger lysere tider og mildere temperaturer, så da satser jeg på at det ordner seg selv.

Holde fokus på alt det gode jeg har i livet mitt
Høres kanskje litt klisjé ut, men likevel så utrolig viktig. Være den beste vennen og kjæresten jeg bare kan. Ringe mamma og besteforeldrene mine oftere. 

En liten makeover

Endelig har jeg ordnet nytt design, noe som virkelig var på tide! Jeg er ikke så fan av den typiske «blogg»-layouten, men foretrekker en mer oversiktlig nettside hvor man ikke er nødt til bla gjennom alt for å trykke seg innpå det man vil. Også er jeg så begeistret over å endelig ha store bilder i postene! Det gleder meg. En stor motivasjons- og inspirasjonsboost! Jeg er veldig giret på å ta meg litt mer tid til å poste mer innhold. Tenker 2-3 poster i uken hadde vært fint. Jeg har også oppdatert «Om meg» og lagt inn link til «Normcore» i menyen øverst.

Vinteren er ikke over enda, til min store fortvilelse… Et nytt lag med snø har lagt seg her i Bergen i natt og da måtte jeg bare benytte muligheten til å ta noen vinterbilder av denne genseren! Jeg er også med i Ganni-bølgegenser-hjemmestrikket-klubben. Mamma strikket genseren til meg i juleferien og jeg elsker den! Holder meg varm og det er ikke den typiske tunge-hjemmestrikkede genseren. Også er fargen utrolig fin. Veldig meg.

Nyt helgen! I dag skal jeg og kjæresten på date, det blir burger (♥) i byen til lunsj. Kjører på med date før Valentines day. Husk forresten å høre den nyeste episoden av Normcore, med mange gode tips til den kommende kjærlighetsdagen! Her.

 

img_0330img_0333img_0334img_0335