Ferien som aldri kommer fort nok

Det er rart med det. Jeg gleder meg alltid til sommerferie. Kanskje er det årets høydepunkt. Jeg teller og har alltid telt ned dager og gleder meg til ferien starter. Selv om jeg liker hverdagen min som student veldig godt, er det noe spesielt med ferie, det har det alltid vært. Særlig det å telle ned dager til å faktisk reise ferie, fremfor det å ferie, gleder jeg meg mest over. Måneder, uker og dager i forkant av en ferie går alltid så sakte. Plutselig er ferien her. Den går så fort! Jeg rekker akkurat å nyte den før den er over. Et år til neste gang. Nå har jeg hatt min ferie og skal jobbe resten av sommeren, noe jeg gleder meg over ettersom jeg trives veldig godt.

IMG_6776

Noen nye Levi’s jeans med hjem i kofferten.

Etterlengtet sol og brunfarge.

Flere opplevelser rikere.

Penger inn på konto. Penger ut av konto.

IMG_6773

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s