På toppen av Løvstakken

Long time, no see! Denne gangen med et nytt og fresht design!

IMG_6541

Det ble brått stille fra meg og jeg endte opp med å ta en ganske så lang pause. Med god grunn kanskje. Dette semesteret har flydd avgårde, det har gått i ett og jeg har seriøst gjort noe hele tiden. Nok et semester er i hvert fall over og jeg har tatt sommerferie fra både skole og radio med god samvittighet. Denne sommeren skal jeg jobbe masse på et bakeri her i Bergen, hvor jeg har fått sommerjobb. Jeg skal også reise litt. Meste parten av sommerferien skal jeg være i Bergen og det tror jeg kan bli veldig hyggelig, (dersom været blir fint igjen).

IMG_6525

I går gikk jeg fjelltur med en venninne og kunne dermed krysse av nok et fjell, fjell nummer tre på den syv punkt lange listen. Vi kom oss til toppen av løvstakken, som har den beste utsikten, etter min mening. På toppen kunne man hele byen rundt seg. Så behagelig og befriende å være på toppen. Jeg har inngått en avtale med meg selv om at innen jeg er ferdig som student i Bergen, så skal jeg ha besteget alle de syv fjell. Vell.. nesten halvveis, bare fire igjen!

IMG_6593IMG_6603

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s