Instagram Stories

Hvordan ble Instagram Stories så populært? Jeg og sikkert veldig mange andre er i hvert fall veldig glad for at denne funksjonen eksisterer. Alt som ser bra ut fortjener en egen Instagram Story. Meg i et nøtteskall må kanskje være når jeg sitter og duller med nettopp dette. Prøver meg frem med ulike fonter, tegner de fineste kryssedullene og setter på stickers. Så mye arbeid i noe som i utgangspunktet bare er tilgjengelig i et døgn. Tenkte jeg skulle dele noen av mine mesterverk som jeg har vært ekstra fornøyd med og lagret på telefonen.

På Instagram heter jeg han9_ og blir veldig glad for flere følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s