Mine mål for våren

Nå som et nytt semester er godt i gang tenkte jeg at jeg ville lage en ny post med noen mål jeg har lyst til å sette meg. Jeg elsker å utfordre meg selv, både med stort og smått.

Utforske nye oppskrifter
Jeg blir fort veldig lei av å spise det samme til middag uke etter uke. Som regel går det i de samme middagsrettene, med noe variasjon inni mellom. Vil bruke litt mer tid på å finne nye oppskrifter og  kanskje noen nye favoritter.

Bli mer aktiv på Instagram
Jeg poster ikke like ofte på Instagram som jeg gjorde før, men har veldig lyst til å begynne med det igjen. Synes det er så gøy. Følg meg gjerne her!

balloons

Gjøre den beste instatsen med Normcore
Å lage radio er utfordrene, gøy og veldig lærerikt! Jeg hadde ikke trodd at dette var noe jeg kom til å ville lære mer om. Men her sitter jeg, så gira på å få til gode samtaler, bra innhold og et produkt jeg kan være stolt av sammen med Silje og Beate!

Finne en ny deltidsjobb
Jeg sluttet i min forrige jobb og det merkes godt på kontoen! Med det månedlige stipendet tar jeg meg ikke råd til mer enn det nødvendige. Et ufrivillig shoppestopp pågår dermed i disse dager. Håper lykken snart er med meg!

large

Bruke kameraet oftere
I det siste har jeg blitt veldig sløv når det kommer til å bruke kameraet. MEN! Snart er det vår og med det følger lysere tider og mildere temperaturer, så da satser jeg på at det ordner seg selv.

Holde fokus på alt det gode jeg har i livet mitt
Høres kanskje litt klisjé ut, men likevel så utrolig viktig. Være den beste vennen og kjæresten jeg bare kan. Ringe mamma og besteforeldrene mine oftere. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s