Endelig har jeg ordnet nytt design, noe som virkelig var på tide! Jeg er ikke så fan av den typiske «blogg»-layouten, men foretrekker en mer oversiktlig nettside hvor man ikke er nødt til bla gjennom alt for å trykke seg innpå det man vil. Også er jeg så begeistret over å endelig ha store bilder i postene! Det gleder meg. En stor motivasjons- og inspirasjonsboost! Jeg er veldig giret på å ta meg litt mer tid til å poste mer innhold. Tenker 2-3 poster i uken hadde vært fint. Jeg har også oppdatert «Om meg» og lagt inn link til «Normcore» i menyen øverst.

Vinteren er ikke over enda, til min store fortvilelse… Et nytt lag med snø har lagt seg her i Bergen i natt og da måtte jeg bare benytte muligheten til å ta noen vinterbilder av denne genseren! Jeg er også med i Ganni-bølgegenser-hjemmestrikket-klubben. Mamma strikket genseren til meg i juleferien og jeg elsker den! Holder meg varm og det er ikke den typiske tunge-hjemmestrikkede genseren. Også er fargen utrolig fin. Veldig meg.

Nyt helgen! I dag skal jeg og kjæresten på date, det blir burger (♥) i byen til lunsj. Kjører på med date før Valentines day. Husk forresten å høre den nyeste episoden av Normcore, med mange gode tips til den kommende kjærlighetsdagen! Her.

 

img_0330img_0333img_0334img_0335

Posted by:Hanne Tveit

Jeg heter Hanne Tveit, er 20 år og bor i Bergen. Studerer Medievitenskap ved UiB. Mer om meg finner du i menyen øverst! Xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s