Normcore podcast

La meg introdusere deg for… NORMCORE

En podcast i Studentradioen i Bergen

@normcore.srib på instagram! Følg oss!

IMG_0191IMG_0192

Dette er hva jeg har brukt store deler av januar-måned på. Silje, Beate og jeg har startet et helt nytt program Studentradioen i Bergen. Normcore er en podcast som omhandler moteindustrien, trender, tips og triks! Sendingen kan høres fredager klokken 15.00 på srib.no/lytt eller på FM-radio om du befinner deg i Bergensområdet. Ellers er den tilgjengelig som podcast til alle døgnets timer. Første sending er allerede på fredag. Jeg gleder meg OG gruer meg. Men det blir mest gøy!

IMG_0197IMG_0201

Foto: Michelle Daae / @micchii

Reklamer

2 kommentarer om “Normcore podcast

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s