Du vet du har flyttet hjemmefra når

– Du vet du har flyttet hjemmefra når du må bake din egen bursdagskake –

 

I går feiret jeg bursdag! Litt på etterskudd, men aldri for seint å feire 20 års dag. I den anledning måtte jeg selvfølgelig bake bursdagskake til meg selv og de fine venninnene mine. Noe som er et tegn på at man har flyttet hjemmefra og ikke kan be mamma om hjelp! Valget falt på sjokoladekake og den ble så god! Jeg brukte denne oppskriften, men droppet pasjonsfrukten. Kaken smakte veldig godt og den var så saftig! Anbefales! I dag er ikke formen helt på topp, men det hører vel med en vellykket bursdagsfeiring. Med kakerester i kjøleskapet blir nok ikke dagen så aller verst likevel.

img_0025

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s