Meg + jakker

Jeg tror jeg har funnet hva som er min store svakhet når det kommer til klær. Jakker. Denne jakken har en litt morsom historie bak seg. Eller kanskje jeg skal kalle det en håpløs kjærlighetshistorie. Det endte hvert fall godt og til min store glede fikk jakken plass i garderoben min.

En tilfeldig oktoberdag hjemme i stavanger prøvde jeg på denne jakken fra Custommade i en butikk. Prisen var litt for høy for studentens lommebok, så jeg måtte fint henge den tilbake. Jeg søkte jakken opp på nett for å se om den var noe billigere, men det var den ikke. Fikk ikke jakken av tankene. I flere uker fulgte jeg med på om den ble nedsatt. Jeg holdt på å bli gal. Kjæresten prøvde å pushe meg til å kjøpe, men jeg klarte ikke helt å ta meg råd. Så var det tid for Black friday, førjulssalg og endelig romjulssalg! Med et avslag på – 45% måtte jeg bare slå til.

img_9946

img_9945

img_9948

Foto: @beatefw

Posted by:Hanne Tveit

Jeg heter Hanne Tveit, er 20 år og bor i Bergen. Studerer Medievitenskap ved UiB. Mer om meg finner du i menyen øverst! Xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s