Et nytt år

Et lite livstegn!

Etter jeg reiste fra Bergen og hjem til familien har jeg tatt helt juleferie! Det har vært så deilig. Julefeiring er utrolig koselig og nå kjenner jeg at jeg er fylt opp med masse god energi, som jeg skal ta med meg inn i et nytt semester. Jul for meg består av å være mye sammen med familie, spise god mat og bare kose oss i hverandres selskap. Ettersom jeg ikke lenger bor hjemme, og heller ikke «i nærheten» så setter jeg ekstra stor pris på julen, som tillater oss å være ekstra mye sammen i noen dager.

Kameraet har jeg ikke fått brukt i juleferien heller. Så derfor skal det bli godt å komme tilbake til hverdagen og alt som hører med. Jeg skal likevel passe på å nyte den siste uken hjemme med mamma som lager middag og vasker klær (♥).

snø8

img_9753

snø1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s