Det er noe magisk med kombinasjonen av julelys, snø og mørket. Desember på sitt beste! Jeg er så glad for at jeg ikke valgte å reise hjem rett etter siste eksamen, men heller ble igjen en liten stund. Det er utrolig deilig å bare nyte førjulstiden i Bergen!

Denne helgen har vært utrolig deilig, hvor jeg har hatt besøk av lillesøster. Som alltid betyr det cafébesøk, vandre rundt i byen, ta litt bilder og spise god mat! Denne helgen har det ikke vært noe unntak. Vi koser oss alltid i hverandres selskap og det er så fint. Nå gleder jeg meg masse til å reise hjem på juleferie fredag som kommer!

jul i by7

jul i by5

Vi har tatt veldig mange fine bilder i helgen, så tror jeg skal poste et par om gangen!

jul i by6

Posted by:Hanne Tveit

Jeg heter Hanne Tveit, er 20 år og bor i Bergen. Studerer Medievitenskap ved UiB. Mer om meg finner du i menyen øverst! Xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s