Aldri for gammel for juleverksted

I går kveld tok jeg turen til Søstrene Grene for å handle inn alt av papir, klistremerker, bånd og diverse som jeg trengte for å lage julekort. Det var så koselig å bare være helt i sin egen verden et par (mange) timer. Jeg brukte lang tid på å handle og da jeg kom hjem satt jeg meg godt til rette med håndball-vm på skjermen og en kopp kakao med mini marshmallows! Julestemningen steg noen hakk i går for å si det sånn. Det kan vi like!

julekort3

julekort4

I dag kommer lillesøster på besøk! Håper ikke den pågående stormen ødelegger for flyet eller vår planlagte bytur i morgen! Det blir hvert fall utrolig koselig med besøk, som har blitt en fast tradisjon at hun kommer en gang i løpet av semesteret!

 

Reklamer

En kommentar om “Aldri for gammel for juleverksted

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s