Du vet det er vinter når

I dag da jeg sminket meg tenkte jeg for morroskyld at jeg skulle bruke min såkalte «bleke foundation» (for å sjekke om den matchet huden min aka om jeg hadde blitt vinterblek). Innerst inne hadde jeg et stort håp om at den enda skulle være for lys, men desverre ble jeg veldig skuffet da den faktisk passet til huden min. I dag har jeg derfor følt meg usedvanlig blek og det var ikke en særlig god følelse. Bare å innse at det er vinter nå!

Ellers i dag har jeg spandert et cafébesøk på meg selv med verdens beste venninnegjeng en siste gang før alle sammen drar hver sin vei. Bare hjem til jul heldigvis! En skal (uheldigvis) på utveksling neste semester og det ble derfor klemmer og triste ansikter. See you soon Helene ♥ ♥ ♥

Også ser jeg at på disse bildene så trenger håret mitt en liten (stor) shine! Håret mitt bærer sitt preg av en noe gammel hårfarge, noe naturlig og solskinn fra i sommer. Ikke den beste kombinasjonen. Satser på det lar seg ordne før jul, det hadde gjort godt 🙂 🙂 🙂

krølle3

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s