Kjære julenisse(r)

For hvert år som går og jo eldre jeg blir synes jeg det er vanskelig å skulle ønske seg noe til jul! Jeg har jo alt jeg trenger og om det er noe jeg har behov for utenom juletider så kjøper jeg det selv! Likevel er jo julen en fantastisk gyllen mulighet for en (fattig) student å ønske seg noe uten om det vanlige! Til jul i år ber jeg diverse nisser om ting jeg trenger og ting jeg synes er fine og kjekke å få.

Sneakers fordi det er forbruksvare (som må se kule ut). Levis Dongrijakke fordi min nåværende er for liten. Pulsklokke fordi det er gøy å telle skritt og ha kontroll på helsen. Levis Jeans også forbruksvare (som må se kul ut). Trådløse hodetelefoner fordi ledninger på trening er det mest irriterende av alt. BMB Clutch fordi jeg har ønsket meg denne veldig lenge og den er sykt fin og kul ok.

juleønsker17

I tillegg til dette har studenten behov for ny håndbaggasje koffert og hårføner! Disse tingene har jeg ingen preferanse på, så de tenkte jeg å utelukke fra denne kjekke collagen som jeg satte sammen og følte meg som om jeg var 14 år igjen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s