Hei juleferie!

HEI JULEFERIE!

Eksamensperioden er over! Min siste eksamen var hjemmeksamen som varte en uke, og den fikk jeg levert i går! Fristen for levering var klokken 12 i dag og med det kan jeg skryte på meg halvveis fullført bachelor i Medievitenskap! Nå har jeg juleferie til midten av januar, noe som er altfor lenge etter min mening! Så dersom noen ønsker korte semestre og lange ferier er studiet mitt the way to go! Hehe

taket4

Mye fri betyr tid til å gjøre kjekke ting! Desember er alltid en måned jeg ser veldig frem til. Jeg har blant annet bursdag og snart er det endelig min tur til å bli 20! Det gleder jeg meg veldig masse til. Også selvfølgelig julefeiring med masse god mat og hygge.

08 – 10: Besøk av lillesøster!
15: Hjem til Stavanger!
17 – 19: London!

♥ Julaften ♥ Romjul ♥ Bursdag ♥ Nyttårsaften ♥

taket07

Reklamer

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s