De siste 1-2 årene har jeg blitt veldig glad i å sjekke ut flybilletter (helst billige!) på nett. Jeg er veldig opptatt av at noe ikke trenger å være kjipt, selv om det er billig. Det finnes mye bra til en billig penge dersom man planlegger litt og er bevisst på hva pengene skal brukes til! Å reise er utrolig givende og ikke minst gøy. Opplevelser er noe jeg aller helst bruker penger på. Derfor måtte jeg og en venninne slå til med en liten tur i desember.

Denne gangen går turen til London! Vi fant flybilletter + hotell for til sammen under 1400kr. Fordelen med å være student, som byr på lange ferier er at man kan reise litt utenom fellesferier og dermed utnytte de billige prisene!

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi planlegger i alle fall å komme i ordentlig julestemning, ta noen mange fine bilder (som alltid), spise god mat og forhåpentligvis handle et par julegaver. Det blir fint! Gleder meg veldig til å reise bort. Ellers blir det siste innspurt med eksamen den kommende uken, skal levere hjemmeeksamen 28.nov som betyr juleferie for fullt neste uke.

Det gledes<3<3<3

Processed with VSCO with hb1 preset

Posted by:Hanne Tveit

Jeg heter Hanne Tveit, er 20 år og bor i Bergen. Studerer Medievitenskap ved UiB. Mer om meg finner du i menyen øverst! Xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s