En rolig helg

Fredag før helgen hadde jeg første eksamen, som var utrolig deilig å bli ferdig med! Allerede nå på tirsdag har jeg eksamen nummer to. Plutselig er det ikke så lenge igjen til juleferie og alt som hører med! Det gleder jeg meg veldig til.

Denne helgen har jeg egentlig bare tatt livet med ro. Lest litt pensum, spist god mat og tidligere i dag fikk vi gått en liten tur i det kalde men fine været. Også brukte jeg anledningen til å holde fotokurs med kjæresten, noe som jeg ser på som obligatorisk for å kunne være sammen med meg 😉

frokost3

frokost2
– baguette med hjemmelaget bringebær syltetøy, brie og bacon –

tur1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s