Måneden som gikk

Hei november! På tide å oppsummere oktober!

Månedens opptur: 

Store deler av denne måneden har gått til eksamenslesing og det fører til at jeg får skikkelig lyst til å trene! Å sitte stille i mange timer flere dager i uken er ikke akkurat det mest komfortable jeg vet. Derfor har det vært veldig deilig å komme seg på trening og faktisk ha skikkelig lyst til det!

Månedens nedtur:

Må selvfølgelig bli den uhyggelige episoden med (verdens beste) Casper som skjedde da jeg var hjemme og var på vei ut døren for å fly tilbake til Bergen! Heldigvis gikk alt fint og jeg fikk se han igjen da jeg var hjemme helgen som var til morfar sin 70 års dag ♥

Også har jeg tatt veldig få bilder denne måneden, noe som er veldig kjipt! Derav også lite innlegg fordi jeg rett og slett har vært ordentlig student denne måneden.

Månedens høydepunkt:

Når jeg blar gjennom kamerarullen på telefonen finner jeg ikke noen hendelser som skiller seg særlig ut. Men å ha reist hjem to ganger på en måned er ikke så ille når jeg tenker meg om!

Månedens tanke: 

EKSAMEN! På studiet mitt har vi eksamen altfor tidlig etter min mening. Fagene er ikke så store og det er ikke så mye pensum, men det går vel an og utsette eksamen til litt senere enn 10.nov? Kunne trengt mer tid til å lese på egenhånd.

Reklamer

2 kommentarer om “Måneden som gikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s