Noe nytt til middag

De siste ukene har gått til eksamenslesing og slik kommer det til å forsette de kommende ukene også. Derfor synes jeg det er viktig og ha noen høydepunkter innimellom! Da gjerne noe som får meg til å koble helt ut for en liten stund.

I dag lagde vi noe nytt til middag, og det var Jamaican Jerk Tacos! Syykt digg! Pepper og kokos tortilla fylt med kylling, avokado, ruccola, rømme og mangosaus (NAM). Jeg hadde gledet meg til det i hele dag, må si det levde virkelig opp til forventningene! Ta turen til Meny for å kjøpe inn tortilla, saus og krydder for det var der jeg kjøpte det.

Processed with VSCO with s3 preset

I morgen skal jeg faktisk en tur hjem for helgen, i anledning morfar sin 70 års dag som er i morgen men som skal feires på lørdag. Det blir en helg fylt med god mat og familie. Deilig påfyll før siste innspurt før eksamen. Også blir det selvfølgelig masse hundekos. Som mest sansynlig kanskje  blir helgens høydepunkt ♥ ♥ ♥

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s