søndag 08.okt – kl. 19.21
I morgen skal jeg til legen for å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Jeg skal kle av meg både bukse og truse og ta en celleprøve! Dette er noe jeg synes er veldig viktig, men som jeg har både utsatt og unngått å gjøre det en stund, fordi jeg tenker på det som en veldig ukomfortabel situasjonHvert fall siden det er min første gang! Derfor er det virkelig på tide nå. Jeg vet jo ikke hvordan det kommer til å bli, men prøver å ikke tenke så mye på det. Hva utfallet av prøven blir vet jeg heller ikke.

mandag 09.okt – kl.21.03
I dag hadde jeg time klokken 10.45 og etter en god del venting var det endelig min tur. Legen tar meg alltid hånden og hilser når jeg har legetime. Hånden min var passe klam, det kan man trygt si. Jeg fortalte at jeg ville ta celleprøve. Nervøst tok jeg av meg både bukse og truse. Hadde heldigvis på meg en lang strikkegenser, slik at jeg kunne gjemme meg litt bort. Å bli plassert i den voldsomme stolen som jeg bare har sett på tv før, var mildt sagt ikke så digg. Undersøkelsen ble gjennomført og jeg kunne kle på meg igjen, for så å stikke av! Lenge til neste møte, tre år forhåpentligvis!

fredag 20.okt – kl.16.40
På vei til vinmonopolet tidligere i dag fikk jeg en sms, og det var resultatene fra celleprøven! Den så slik ut:
celleprøve

Dermed sier jeg meg fornøyd med at alt er som det skal være! Så er det tre år til neste gang, og godt er det. Nå skal jeg på date med kjæresten, for å feire alt som er bra om dagen i tillegg til dette! Ha en fin helg.

Posted by:Hanne Tveit

Jeg heter Hanne Tveit, er 20 år og bor i Bergen. Studerer Medievitenskap ved UiB. Mer om meg finner du i menyen øverst! Xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s