Høstferie

Den kommende uken skal jeg ta meg en velfortjent høstferie hjemme i Stavanger! Det skal bli så godt og jeg gleder meg så masse til å reise hjem i dag. Har ikke vært hjemme siden starten av august, så det skal bli ekstra fint å komme hjem til hunden min som jeg savner mest av alle (♥).

bosskopp2

I dag har jeg hatt en rolig morgen hvor jeg sov til jeg våknet av meg selv og nå kaffe i favorittkoppen min på sengen. Deilig!

bosskopp

Jeg håper på å få brukt kameraet mens jeg er hjemme. Satser på at det er fint vært slik at jeg kan få noen fine bilder nå som det begynner å bli skikkelig høst ute! Ellers så skal jeg bare slappe av og henge med venninner og familien.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s