Måneden som gikk

Tenkte jeg skulle starte å oppsummere hver måned, hvor jeg reflekterer litt over hva som har skjedd og hva som har vært positivt og negativt med måneden som gikk. Nå er det allerede blitt oktober, noe som betyr at det er september som skal oppsummeres!

Månedens opptur: Hele denne måneden har egentlig vært veldig bra! Hvis jeg skal trekke frem noe må det vel bli flere koselige besøk og kvelder i leiligheten. Veldig fint å endelig kunne invitere på besøk, og faktisk ha plass til det!

Månedens nedtur: Jeg har klart å påta meg munnsår, ikke bare ett, men i begge munnvikene!!! Hvordan har det skjedd, vet jeg ikke. Om det er vondt? Ja.

6

Månedens høydepunkt: Jeg har kanskje uttrykt meg nok om dette allerede. Men man får kanskje ikke for mye av det gode. Selvfølgelig Amsterdam! Reise vil jeg gjøre oftere!

Månedens tanke: Jeg vil lære meg noe nytt! Men vet ikke hva!! Jeg har veldig lyst til bli skikkelig god på noe, for det føler jeg ikke at jeg egentlig her. Så det skal jeg prøve å ha som mål fremover. Finne meg noe, som på en måte blir en hobby?

7

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s