When in Amsterdam

I følge SAS-appen var turen til Amsterdam på nøyaktig 48 timer og 40 minutter. Resultatet av dette ble derfor to innholdsrike dager med mye god mat, litt sightseeing og shopping! Akkurat slik det skal være på jentetur. Vi besøkte også Red Light District, som var veldig spesielt og noe for seg selv.

22

På reise setter jeg stor pris på å ha med meg kamera og ta bilder av det jeg ser rundt meg. Amsterdam hadde mye fint å by på, spesielt koselige gater og bygninger. Så sjarmerende!  Å fotografere og fange minner med et kamera er noe av det beste jeg vet, og elsker å ha noen skikkelige bilder av god kvalitet!

19201718

Reklamer

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s