Hva er det motsatte av blåmandag?

I dag har vært en veldig fin dag, sjelden fin til mandag å være! Sol og deilig sensommer temperatur i Bergen er ikke noe å klage over. Jeg er i ekstra godt humør fordi i går kveld bestilte jeg og to venninner en veldig spontan tur. Og turen går faktisk til… AMSTERDAM! Som jeg gleder meg, og vi reiser faktisk bare om 16 korte dager! Nå får jeg endelig kurert reisesyken min, og det skal bli skikkelig godt 😉

12

Etter forelesning i dag fikk jeg med meg en venninne til å ta noen bilder. Det ble veldig mange fine. Lyset på høsten er ekstra fint synes jeg. Litt lavere sol tar seg veldig godt ut på bilder. Sammen med fine omgivelser i den fine (nåværende 😉 byen min.

Reklamer

2 kommentarer om “Hva er det motsatte av blåmandag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s