Hudpleie

En kveld her forleden stod jeg på badet og så fint gjorde mine «kveldsrutiner». Jeg fjernet sminken, renset huden og tok på diverse andre ting. Plutselig slo det meg at jeg egentlig, ganske ubevisst har satt sammen en hudpleie rutine som jeg er veldig fornøyd med! Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på huden min, og jeg har prøvd litt hvert opp igjennom årene. Det som skiller seg ut med produktene jeg bruker nå, er at alle er ganske milde mot huden og noen av dem veldig naturlige!

hud1tekst

Rens The Body Shop Seaweed
Fuktighetskrem
Biotherm Aquasource
Tea Tree Olje
The Body Shop
Castor Olje
Pukka
Fuktighetsmaske
Origins Drink Up Intensive

Jeg er en av dem som ikke kjøper et produkt med mindre jeg har lest/hørt om det eller blitt anbefalt det av noen. Rett og slett fordi jeg er litt feig og ikke helt tør å ta sjansen på å kjøpe noe som jeg tror vil være bra. Hehe. En annen god nøkkel til ren og pen hud er selvfølgelig vann, sunn mat og trening. Men med god hjelp av gode produkter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s