Interior on my mind

Nå som jeg (vi) har flyttet bruker jeg veldig mye tid på å se på interiør på nett! Jeg har lagt til utallige ting i forskjellige handlekurver, men har ikke bestilt noen ting enda. Jeg er så utrolig ubesluttsom når det kommer til slikt. Det har seg jo faktisk sånn at jeg ikke bare kan bestemme alt selv, for vi bor jo faktisk to personer i denne leiligheten som skal bli enige! Likevel har jeg påtatt meg litt mer ansvar og engasjement i dekor og interiør. Det er nok slik det skal være uansett.

interiør
bilder lånt fra Pinterest

Jeg har veldig lyst til å gjøre noe personlig utav dekoreringen, og dette er ting som jeg synes er så kjekt å holde på med! Det tar tid, men jeg vet det vil se bra ut til slutt. For eksempel forrige helg, da vi var ute å handlet diverse nødvendigheter som f.eks. lamper – var det egentlig ikke noen som falt veldig i smak, og jeg kunne like så gjerne bodd uten lampe frem til jeg hadde funnet en jeg likte ganske godt! Selvom det hadde vært veldig upraktisk (og mørkt)! Hehe

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s