Endelig på plass i nytt hjem!

Nå er flyttehelgen over og jeg mine dager i student(skoeske)hybelen er historie. Det føles så godt! Hele helgen har vi stått på. Bære – montere – repeat, men med god hjelp fra familie. En veldig slitsom helg! Ikke alt er helt på plass enda, men det kommer seg. Mangler blant annet potter til planter, glass funker fint i mellomtiden det! Jeg gleder meg veldig til å bo her fremover. Nå kan jeg kalle meg selv for samboer og ikke bare kjæreste, som også er veldig kjekt.

pme1

Jeg føler meg brått enda mer voksen enn hva jeg har gjort tidligere. Ikke at det gjør meg noe, for jeg synes det egentlig bare er kjekt med et slikt ansvar. Styre hverdagen min selv, bestemme middag og legge meg når det passer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s