Buy less, choose well

Noen ganger får jeg et skikkelig «kick» hvor jeg bare  shoppe og trenger noe nytt i garderoben. Det går som regel en av to veier: kjøper noe bare for å kjøpe, eller så finner jeg ingenting. For et par dager siden skjedde noe av det svært sjeldne. Jeg gikk inn på H&M med et relativt åpent sinn og tenkte at jeg skulle prøve på det jeg fant og likte. Etter jeg hadde sett gjennom butikken tok jeg med meg nesten ti plagg inn i prøverommet. Med meg ut av prøverommet og mot kassen hadde jeg hele seks plagg.

klær3

De få gangene jeg da står i et prøverom hvor så mange plagg faller i smak og i det hele tatt passer, føler jeg hvert fall at det er en god nok grunn i seg selv til å ikke skulle legge noen bort. Jeg tror på og har erfart at de beste kjøpene har jeg gjort disse få gangene. Å kjøpe et plagg i uken er ingen sikker vinner for verken garderoben eller lommeboken.

Jeg gikk gladelig ut av butikken, meget fornøyd med dagens fangst. Gledet meg over at jeg nå ikke skal bruke penger på klær på en god stund. Nå har jeg jo alt det jeg trenger…

klær1

klær7

*Egentlig skulle hver shoppingrunde vært som dette*

Reklamer

2 kommentarer om “Buy less, choose well

  1. Så kjekt at du fant deg masse nytt! Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Ofte har man med seg en haug med plagg i prøverommet. Uten å finne noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s