August

Nå er allerede august og siste sommermåned i gang. Min sommerferie fra studiene startet så tidlig som i slutten av mai og er ikke slutt helt enda. Det er nesten tre måneder med fri, sett bort i fra at jeg har jobbet en del også. Nå gleder jeg meg veldig til å komme tilbake til hverdagen igjen kjenner jeg! Elsker ferie, men hverdagen er den aller beste. Hvert fall nå som studentlivet behandler meg så bra!

Skal passe på å nyte de siste ukene. Jeg skal avslutte ferien med hyttetur, henge med venner, litt mer jobb og sist men ikke minst flytting!! Det blir virkelig toppen av kransekaken. Jeg gleder meg så utrolig masse.

hytte4

De siste dagene har jeg vært på hyttetur og det var utrolig deilig! Koble ut i helt stille omgivelser med god mat og godt selskap, til tross for dårlig vær. Har ikke vært på familiehytta på fire-fem år, så det var på tide med et besøk der igjen. :):)

hytte2

hytte1

Reklamer

En kommentar om “August

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s