En liten anbefaling!

Jeg er en av de som foretrekker å skrive ned ting og gjøremål. Derfor er det viktig for meg med en god planlegger. For at jeg skal få mest mulig ut av den og at den faktisk skal være til «hjelp» har jeg noen krav som må oppfylles: utnytte sidene best mulig, ukeoversikt og plass til egne notater/lister. De siste 3-4 skoleårene mine har jeg hatt ulike planleggere, men det er ikke før nå jeg har vært så fornøyd som jeg er nå.

moleskine7

Denne fra Moleskine oppfyller alle mine krav og litt til. Den er for det første utrolig fin å se på. Den er helsort i skinn og er enkel å ta med seg. Layouten på innsiden er nøytral, slik at jeg får plass til å skrive ned det jeg trenger. Boken er to-delt med ukeoversikt og linjer til fri disposisjon. Perfekt til å skrive ned forelesninger og jobb samt. egne lister over ting jeg skal huske eller må få gjort.

moleskine5

Med et par fargerike penner er det enkelt å fargekode for å skille mellom ulike fag, jobb, avtaler, lønn etc.

moleskine4

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s