I mangel på inspirasjon

I dag har jeg hatt skikkelig skrivesperre. Litt sånn som minner om når man skal skrive skoleoppgave. Jeg har jeg begynt å skrive på flere forskjellige poster, men jeg har ingen inspirasjon til å verken ta bilder eller la fingrene gli over tastaturet. Mens dette har pågått har jeg likevel hatt veldig lyst til å poste noe.

header7

Den siste uken har jeg forresten hatt ganske mange besøkende innom her hver dag! Det synes jeg er veldig stas. Jeg hadde blitt veldig veldig glad for litt respons også. En liten like eller en kort kommentar! Motiverende er det å se at noen faktisk ser og leser det jeg legger ut her.

header8

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil denne «bloggen» skal handle om. Jeg ser ikke helt på det som en blogg, men det er jo likevel det. En ting er hvert fall sikkert og det er at jeg ikke kommer til å poste noe hver dag, men heller når jeg har noe å komme med og bilder å dele.

PS. Hvis noen har lyst å ta litt bilder, hadde jeg blitt glad for det.

 

Reklamer

2 kommentarer om “I mangel på inspirasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s