Et par «første» historier

Min første ordentlige jobb fikk jeg da jeg var bare 15 år gammel. Det var en kantine- og vaskejobb i et kontorbygg. De som ansatte meg tenkte nok ikke helt over at jeg bare var 15 år, for jeg har alltid sett eldre ut enn jeg egentlig er. Altså det var mye ansvar for lille (uerfarne) meg, men jeg klarte å gjennomføre jobben likevel.

Jeg kjøpte iPhone 5s for min første lønn.

skirt3

Jeg fikk mitt første kamera til bursdagen da jeg ble 10/11 år og det var et Sony digitalkamera som gikk på batterier. Siden da har jeg tatt nærmere tretti tusen bilder (med oppgraderte kameraer) som jeg har lagret på en harddisk.

Mitt første oppussingsprosjekt (?) var da jeg gikk i 9.klasse og fikk for meg at jeg måtte male over de lyseblå veggene på rommet mitt med klassisk hvit.

skirt4

Første gang jeg var på sydenferie var jeg 11 år og da jeg skulle smøres med solkrem på ryggen oppdaget foreldrene mine at jeg hadde en veldig overdreven skjev rygg. Dette ble sjekket opp etter ferien og utfallet var en skjevhet som kalles «skoliose». Jeg ble operert ca. 1,5 år etter og har i dag et 30 cm langt arr på ryggen.

Den første boken jeg kan huske og som jeg vet at jeg har lest ut var en «Leseløve-bok» med tittelen Hanne finner flaskepost. Tror den forklarer seg ganske greit.

skirt5

Da jeg tok fly for første gang var jeg 5 år gammel. På denne turen satt jeg med vinduet (selvfølgelig). Jeg spurte mamma og så ut vinduet etter den avdøde katten som vi hadde da jeg var liten. Jeg hadde nemlig blitt fortalt den gang at katten var i «kattehimmelen». Denne ble fortalt høyt i konfirmasjonen min også. Takk.

Første gang jeg skulle gjøre noe med håret mitt var sommeren til 9.klasse. Mamma ville egentlig jeg skulle vente til etter konfirmasjonen (for jeg skulle være «naturlig»), men hun gikk altså med på et par striper. Dette gjorde jeg hos en greit jalla frisør på ferie i Tyrkia. La oss bare si det sånn: jeg skulle ha mørkebrune striper som endte opp med å bli rød-brune delvis pga. frisøren men også solen:):)

skirt1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s