Mitt beste kjøp på salg!

Helg! Jobbhelg!
I dag stod jeg opp grytidlig, for jeg skulle reise til Bergen etter å ha vært hjemme et par dager. Har gått med følelsen av at det har vært mandag i dag, men det er jo faktisk fredag og helg. Ikke at jeg merker særlig forskjell nå som det er ferie uansett.

jakke4

Denne skinnjakken kjøpe jeg i forrige uke. Har lenge vært på jakt etter en skinnjakke uten for mange detaljer og i ekte skinn, men som ikke er alt for dyr. Kom over denne skinnjakken tilfeldig på 2ND DAY / Birger Et Mikkelsen. Prøvde den på og likte den veldig godt, men kjøpte den ikke da! Jeg angret veldig, så et par dager senere dro jeg tilbake og prøvde den på ny, endte opp med å kjøpe den! På salg til og med. Angrer ikke!

jakke3

Denne jakken er nok noe av det beste jeg har brukt pengene mine på en stund! Jeg vet den kommer til å vare lenge også. Så klassisk og fin!

jakke1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s