#Bergenbysykkel

sykkel4

Bysykkel anbefales dersom du har tilgang på det! Veldig enkel måte å komme seg rundt på, i hvert fall når jeg skulle vise lillesøster rundt om i Bergen. Vi kjøpte oss dagspass som kostet 49,-, og kunne dermed leie sykkel inntil 45 minutter om gangen og sykle rundt i hele byen.

sykkel3

Nå skal det bli godt med et par dager fri fra jobb før det tilbake igjen! Det har vært en lang uke og lange vakter på jobb nå som det er sommerferie og alle kundene har reist bort. «Heldigvis» er det ikke så lenge igjen av ferien. Men skal passe på å nyte den så lenge den fortsatt er her!

Reklamer

En kommentar om “#Bergenbysykkel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s