Bergen

Denne uken tilbringer jeg i Bergen for å jobbe litt. I ferien gikk jeg veldig i minus, så godt å tjene litt penger igjen! Lillesøsteren min ble med meg opp for å holde meg med selskap. I dag er den eneste dagen jeg har fri og derfor har vi brukt dagen på å vandre litt rundt i byen!

Jeg prøver å gjenoppta fotointeressen min som har forsvunnet litt de siste årene. Etter mobilkamera ble så enkelt å bruke og gir en grei kvalitet på bilder har det blitt nedprioritert å ta med seg et tungt speilreflekskamera rundt forbi. Men jeg har kommet frem til at jeg trives med å ta bilder med kameraet og vil derfor prøve å fortsette med dette!

hogk14

Reklamer

En kommentar om “Bergen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s