Sommerferie forbinder jeg først og fremst med avslapping, men også reiser og opplevelser. Jeg får alltid reisesyke om sommeren og klarer ikke å bare være hjemme de ukene jeg har skolefri. Selv om jeg allerede har vært på tur, er det på en måte ikke «godt nok». Jeg vil reise mer! Jeg vil oppleve mer! Utnytte eneste krone jeg har spart opp før jeg får nytt stipend i august og hverdagen er tilbake. Som også betyr at jeg begynner å spare penger på ny! Hadde jo kanskje vært lurere å sette over pengene på en sparekonto, men er jo så mye kjekkere å bruke!

7

1

For øyeblikket drømmer jeg om å reise tilbake til London, eller å besøke en ny by som for eksempel Amsterdam, Paris eller Praha! Dersom det klaffer med jobb i August blir det gjerne en tur på meg, sammen med en venninne! Det hadde vært så gøy og en veldig fin avslutning på sommeren før en lang, kommende høst! Som jeg også gleder meg til!

ferie2

Posted by:Hanne Tveit

Jeg heter Hanne Tveit, er 20 år og bor i Bergen. Studerer Medievitenskap ved UiB. Mer om meg finner du i menyen øverst! Xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s