MIA x FLR x VSCO

Et par snapshots fra mobilen de to siste ukene hvor jeg har vært i Miami og Orlando med kjæresten min og familien hans. Min første tur til USA, og jeg er som alltid klar med kamera for å forevige alt fra mat til utsikter. Enklere å ta bilder med mobilen enn et tungt kamera i varmen, fant jeg ut. Spesielt når vi trasket rundt i fornøyelsesparker og var på shopping.

Får ikke så veldig god kvalitet på bildene med mobilen. Funker heldigvis etter en runde i VSCO ‘appen, med det får bildene likevel litt sjarm! Følg meg gjerne @hannetveit

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s